ÇAMUCU İLKOKULU
Çamucu Mahallesi Balya/BALIKESİR

VİZYON

Her öğrenciyi:Atatürk ilke ve inkılaplarının öncülüğünde,okulun ve çevrenin imkanları ölçüsünde,başarabileceğinin inancı içerisinde,öğretmen-öğrenci-veli işbirliği içerisinde;insan haklarına saygılı,çalışmayı ve başarıyı seven,kendisine-ailesine ve topluma faydalı fert olarak yetiştirmek.

MİSYON

Öğrencilerimize nitelikli,kaliteli bir eğitim verirken onların;saygıdeğer bir birey olduğu,toplumun bir parçası olduğu ve en temel haklarından birisinin de eğitim olduğu,bu haklarından en verimli şekilde yararlanmalarını sağlayabilmek için de öncelikle kendisini,sonra çevresini tanımasını sağlayarak,neleri başarabileceğine yardımcı olmak.

Soba

Balıkesir´e 62km,Balya´ya 35km,İvrindi´ye 22km ve Edremit´e 50km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köyümüz dağlık bir yerde olup tarım arazisi çok kısıtlıdır.Köyün içme suyu vardır.Okulumuz köyümüzün merkezindedir.